Sustinera har løsningen på vannveier og skråninger i eroderende terreng
Sustinera er stolt forhandler av Concrete Canvas® i Norge. Concrete Canvas® og CC Hydro™ har blitt anerkjent som effektive løsninger for erosjonssikrings og inneslutning på tvers av flere sektorer som blant annet infrastruktur, oljenæring og gruvedrift. Produktenes unike egenskaper betyr at de kan brukes selv på de mest avsidesliggende og følsomme stedene, mens fleksibiliteten og formatet reduserer svinn og søl.
–Det er kun fantasien som setter grenser for hvor dette kan brukes – i grøfter, langs jernbane eller vei, i skråninger, som sikring mot forurensing fra tanker, eller som ugressbekjempelse langs gjerder. Concrete Canvas® gir et tynt, holdbart, vanntett og lavkarbonalternativ til tradisjonell betong, sier Espen Øvstebø, daglig leder i Sustinera.
Concrete Canvas 2 år etter installasjon.
Concrete Canvas 15 år etter installasjon.
Gjør veiarbeid og jernbaneprosjekt enklere og mer effektivt
Concrete Canvas® har fått markedsaksept i anleggssektoren som et kostnadseffektivt alternativ til konvensjonell betong for et bredt spekter av veikantprosjekter, inkludert kanal- og grøfteføring, samt vannhåndtering og ugressbekjempelse.
Den raske og enkle installasjonen av Concrete Canvas® gjør det også spesielt godt egnet for tidskritisk arbeid langs jernbanen. Med mulighet for å legge opptil 200m2 i timen, sparer man både tid og ressurser, sier Øvstebø.
Brukes av store olje- og gassoperatører
Concrete Canvas® og CC Hydro™ er raskere å installere enn tradisjonelle alternativer, noe som reduserer nedetiden på anlegget. Concrete Canvas® og CC Hydro™ brukes for tiden av 7 av de 10 største olje- og gassoperatørene over hele verden for et bredt spekter av oppsamlings- og erosjonssikringprosjekter.
Forpliktet til bærekraft
Concrete Canvas® er forpliktet til å drive overgangen til mer bærekraftig produksjon med fokus på å redusere livssyklusens CO2-utslipp, avfall og forurensning. En stuide i Storbritannia viser at Concrete Canvas-installasjoner gir vanligvis en CO2e-besparelse på 60 % sammenlignet med konvensjonelle betongmetoder*.
*Basert på uavhengige CO2e-analyser utført av Ricardo Energy & Environment